Sinterklaasfeest

Doneer een cadeau!

Dit jaar organiseren de stichting Cupcakes voor Kids en de Cadeaukast (stichting ZO!) weer een sinterklaasfeest voor kinderen uit gezinnen met een krappe beurs. We hebben via sponsors al drinken en wat te eten kunnen regelen. Ook hebben we een feestlocatie en komt er een DJ piet.

Wij hebben uw hulp nodig om alle kinderen een leuk cadeautje te geven.

We zijn op zoek naar nieuwe cadeautjes, deze kunt u kopen en inleveren bij Blokker, Intertoys en Zeeman (allemaal in de Reigerhof). Daarnaast staat er een inleverbox bij IHOBBY aan het Raadhuisplein (Nieuwerkerk) en ook bij Welkoop in Zevenhuizen (Noordelijke Dwarsweg 96). Mocht u nog nieuwe cadeautjes hebben liggen dan mag u deze ook inleveren bij een van deze winkels.

Inleveren kan tot en met zaterdag 20 november 2021.

Mocht u niet weten wat de kinderen leuk vinden, dan  kunt u ook een digitaal donatie doen via onderstaande betaalverzoek. (staat standaard 5 euro in, maar dat is aan te passen naar elk willekeurig bedrag).

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=qneKa9LsQEWSr9Fy8tEErg

Ons feest wordt naast reeds genoemde winkels mede mogelijk gemaakt door Jumbo Corne Kraan, de Goudreinet, Bakker Klootwijk en M-schmink.

Helpt u ons ook om er een gezellige feestmiddag van te maken!