Sinterklaasfeest

Doneer een cadeau!

Dit jaar organiseren de stichting Cupcakes voor Kids en de Cadeaukast (stichting ZO!) weer een sinterklaasfeest voor kinderen uit gezinnen met een krappe beurs. We hebben via sponsors al drinken en wat te eten kunnen regelen. Ook hebben we een feestlocatie en komt er een DJ piet.

Wij hebben uw hulp nodig om alle kinderen een leuk cadeautje te geven.

We zijn op zoek naar nieuwe cadeautjes, deze kunt u kopen en inleveren bij Blokker, Hema en Zeeman (allemaal in de Reigerhof). Daarnaast staat er een inleverbox bij The Game Inn in de Dorpsstraat 20 (Nieuwerkerk). Tot slot staat er een inleverbox bij de Primera Moordrecht (De smidse 47 te Moordrecht). Mocht u nog nieuwe cadeautjes hebben liggen dan mag u deze ook inleveren bij een van deze winkels.

Inleveren kan tot en met zaterdag 25 november 2023.

Mocht u niet weten wat de kinderen leuk vinden, dan  kunt u ook een digitaal donatie doen via onderstaande betaalverzoek. (staat standaard 5 euro in, maar dat is aan te passen naar elk willekeurig bedrag).

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=pUKqRd1sRTmZndEX76kNtA

Ons feest wordt naast reeds genoemde winkels mede mogelijk gemaakt door Plus de Kurve, de Goudreinet, Bakker Klootwijk en M-schmink.

Helpt u ons ook om er een gezellige feestmiddag van te maken!